Yuhuan Wanrong Copper CO., Ltd. Este situat pe coasta de est a Chinei-Zhejiang Yuhuan, are o rețea de transport foarte convenabilă. Compania produce în principal produse de forjare din alamă, produse de turnare în zinc-aliaj. Zece ani de dezvoltare, compania a stabilit o tehnologie de producție completă, precum dezvoltarea produselor, fabricarea mucegaiului, forjarea modelării etc. Acest potențial puternic interior contribuie la dezvoltarea stabilă și la creșterea rapidă a companiei.

Producem diverse serii de produse, precum supapă cu bilă din aliaj de cupru și zinc, supapă de poartă, globe, supape de reținere, filtre, fitinguri, produse sanitare și de drenaj. Introducem tehnologii străine avansate, folosind materiale de înaltă calitate pentru a face varietățile de produse, stil nou, ambarcațiuni fine, senzație bună, ușor de utilizat și durabil. În funcție de cererea clienților, putem produce și supape personalizate (non-standard).

De-a lungul anilor, am respectat „calitatea, reputația, serviciile și beneficiile reciproce” pentru a ne dezvolta și avem o „marcă”încrederea întreprinderii. Sperăm sincer să stabilim o cooperare pe termen lung cu clienții interni și străini. Bine ați venit să vizitați compania noastră pentru a discuta despre afaceri. Oricare dintre nevoile dvs., vom acorda o atenție deosebită.